Welcome to Henan Xinqi utilaje Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Categoria de produse
Contactati-ne

Henan Xinqi utilaje Industry Co, Ltd

Adauga: Changyuan macara Industrial Park. Henan

Persoană de contact: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Mobil: 15903891358

Fax: 86-0373-3761863

E-mail: bettercrane@gmail.com

QDY tip 5-74t Podul de deasupra capului/turnare/Foundry macara cu cârlig

QDY tip 5-74t Podul de deasupra capului/turnare/Foundry macara cu cârlig

Informaţii de bază. Model NO.:QDY tip: pod macara aplicatie: constructia utilizare, atelier de utilizare, recipientul de utilizare, minerale zona de utilizare, fabrica de oţel, turnatorie plante Sling tip: Sarma coarda grinda principala formă: dublu GirderPower Sursa: Electric se deplasează tip: volan instalare: asamblate certificare: ISO9001:...

Detalii produs

Informaţii de bază.

Modelul NO.:QDY

Tip: pod macara

Aplicatie: construirea de utilizare, atelier de utilizare, recipient utilizare, minerale zona de utilizare, otel fabrica, turnatorie de plante

Tip curea: frînghii

Grinda principal forma: dublu GirderPower Sursa: Electric

Tip: roata în mişcare

Instalare: asamblate

Certificare: ISO 9001: 2000, CE, SGS

Stare: nou

Ridicare capacitate: 5-74t

Durata: 10.5-31,5 m

Max. Ridicare înălţime: 20 m

Lucru note: A7

Protectie la suprasarcina: inclus

Limitată Swithes: incluse

Controlul Stype:Cabin, pandantiv, telecomanda

Perioada: 12 luni de garantare

Furnizare de piese Service: schimb gratuit

Marcă: Tengtong

Caietul de sarcini: China Standard

Origine: Changyuan, Henan, China

Descrierea produsului

Despre produs: QDY tip 5-74t dublu fascicul turnare aeriene macara cu cârlig

Craneis de pod de turnare a compus în principal din pod, crab, traversa, mecanism de troleibuz si partea electrica. Cârlig principal are traversa de conectare constante spațierea ca dispozitivul de manipulare de încărcare la ridicare oţel polonic şi cârlig auxiliare acţionează în mod concertat cu cârlig principale pentru a realiza turnarea de zgură topită din oţel şi alte auxiliare de ridicare.

Carucior deplasare mecanism şi principalele echipamente electrice sunt instalate în grindă. Girderand #39; s panoul electric camera are vata minerala pentru izolare termică, şi are un aer mai rece interior. Pentru a reduce căldură radiaţii de topit oţel membri structurale metalice, athermal deflectoare este situat in directia control la partea de jos a grindă.


Stare de funcţionare:

(1) temperatura de lucru: -1 ~ + 60℃
(2 umiditatea relativă este nu mai mult de 50 %, atunci când temperatura este + 40 C;
3. de lucru clasa: A7
4. putere Sursa: 3ph, 380V, 50HZ orAs pe cerinţa de client.


Părți de macara regiei de turnare

Grinda principal
Acesta conţine caseta de grindă, platforma, pantograf și cărucior feroviar. Se aplică împuşcat de sablare si vopsire de înaltă calitate, bine alese placă de oţel, tehnologii de sudură şi echipamente avansate.
Carucior
Se compune din motor, reductor, frână, cărucior cadru, tambur, cârlig, scripete etc. Cărucior include mecanismul de ridicare cross mecanism de deplasare. Căruciorul este conceput strict conform cererii şi a mediului de lucru.
Final de fascicul
Functioneaza ca mecanism de lungă călătorie şi combină cu fascicul, roată, motor, reductor, frână şi alte părţi. Placă de oţel adopta împuşcat de sablare, vopsire de înaltă calitate şi materiale. Faza de final sunt poartă grinzi.
Parti electrice
Alegem partea electrică de înaltă calitate cu capac de ploaie. Sursa de alimentare este dirijor bar. Ar putea oferim brand de top de piese electrice, cum ar fi: Siemens.

QDY typeOverhead CraneSafety caracteristici

1. dispozitiv de protecţie la suprasarcina

2. top calitate mult timp poartă tampon de materiale din poliuretan

3. macara călătoresc limitator cursă

4. tensiune inferioară funcţia de protecţie

5. sistemul de oprire de urgență

6. dispozitiv de limita de înălţime de ridicare


Aşteaptă cu nerăbdare pentru a primi al tău cerere de oferta, cu detalii informaţiile de mai jos:

1. capacitate de ridicare
2. durata (feroviar centru la centru)

3. înălţimea necesare de ridicare (la cârlig la sol)

4. macara călătoresc lungime

5. ce va fi ridicată de macara

6. macara şi ridicare libera viteza (m/min)

7. lungimea de cale ferată şi înălţimea.

8. singur viteza sau de viteză dublă pentru ridicare şi călătoresc?

9. conducător auto cabine control sau pandantiv control?
10. cât de multe ore de lucru pe zi?

11. Sursa: 380v, 50Hz, 3phase sau altele?

Servicii post-vânzare dublă clipsare regiei macara

1. un an garantie pentru masini de tot de la macara rulează

2. furnizarea de piese de schimb gratuit

3. low cost pentru continua întreţinere, atunci când garanţia este expirat

4. exclusiv inginer suport în orice moment

5. putem oferi gratuit de formare pentru utilizatorii finali

Compania inforation

Henan Xinqi utilaje industria Co., Ltd. Este un producător profesionale de echipamente de mare societate pe acţiuni de ridicare. Produsele sale principale includ singur- şi dublu-fascicul cranes.bridge macarale, poduri rulante, macarale metalurgice, anti-explozive macarale, nava constructii poduri rulante, Podul siderurgice si trolii electrice. Compania are calificări complete pentru producerea, instalarea şi întreţinerea şi poate satisface cerintele din diverse industrii.

Compania se află într-una din zonele de aglomerări industriale mai mare ţară Henan Changyuan de ridicare echipamente zona. Capitalului social al companiei este de 120 de milioane de yuani RMB şi compania are active fixe de RMB 80 de milioane de Yuan.The prima etapă proiectul acoperă o suprafaţă de 226.360 metri patrati, inclusiv 11.760 de metri pătraţi de clădiri de birouri, 58, 076 de metri pătraţi de ateliere de lucru şi 66.166 de metri patrati de out-door funcţionarea zonelor. Compania are completer echipament pentru testarea şi este avansat în industria în materie de tehnologii de oţel pre-tratament, digital tăiere, auto-lipire şi masina de prelucrare.

Vă mulţumim pentru peste 20 de ani de experienţă în industria de echipamente de ridicare, compania are bogat de producție și de comercializare experienţă. La infiintare, compania a fost lipit Tenet sale de management orientate spre oameni, ştiinţifice, inovaţia tehnologică şi serviciu cinstit. Compania necesită produselor sale să fie de înaltă calitate şi de înaltă performanţă. Nucleul culturii întreprinderii este oameni-respectând, profesionale şi ştiinţifice şi realiste, eficient şi excelent.

Numarul total de angajati este 1200, inclusiv personalul tehnic intermediar şi seniori peste 60. Mediu a plantei este frumos şi planta are facilitati complete, cum ar fi angajat cămine, expert building şi multi-funcţie cantina. Bazat pe management orientate spre umane, societatea a angajat multe talente şi oferă un complet juca la capacităţile lor, rezultând în îmbunătăţirea calităţii produselor, angajat abilitatea şi capacitatea de cercetare şi dezvoltare. Toate acestea va ajuta compania să construiască în sine într-un producător de echipamente ridicare restante în ţară.

Conceptul de dezvoltare a crezut de toţi membrii societăţii este calitate materiale + echipamente complete + tehnologie avansată = calitate produs + serviciu atent = viata întreprinderii. Compania a trecut certificarea de trei sisteme. Bazat pe sale centre de servicii post-vânzare în principalele oraşe la nivel national, compania garantează că tehnicienii poate oferi service la sediul clientului in 24 de ore de serviciu apel este primit. Aceasta a fost efectuată pe larg de clienţii şi promisiunea de menţinere întreprindere, întreprindere privată integrat şi în creştere rapidă științifice și tehnologice întreprindere.

Tot personalul plătească tribut la prieteni din toate categoriile sociale şi clienţii noi şi vechi, care acceptă şi grija pentru dezvoltarea companiei.

Sincer bun venit personal vizionară a coopera cu noi pentru noastre beneficii reciproce!Hot Tags: qdy tip 5-74t Podul de deasupra capului/turnare/foundry macara cu cârlig, furnizori China, producatori, fabrica, Vand, ieftin, Pret personalizat, scăzut, citat
Produse conexe