Welcome to Henan Xinqi utilaje Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Categoria de produse
Contactati-ne

Henan Xinqi utilaje Industry Co, Ltd

Adauga: Changyuan macara Industrial Park. Henan

Persoană de contact: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Mobil: 15903891358

Fax: 86-0373-3761863

E-mail: bettercrane@gmail.com

Macara turn

Macara turn provenit din Europa de vest. Un boom rotativ macara montată pe partea de sus a turnului de la Turnul. Spaţiu de lucru mare, în principal pentru materiale de construcţii în verticală şi ho de locuinţe

Detalii produs

Macara turn provenit din Europa de vest. Un boom rotativ macara montată pe partea de sus a turnului de la Turnul. Mare lucru spaţiu, în principal pentru materiale de constructii in orizontală şi verticală transportarea şi instalarea de a construi componente de locuinţe. Făcute din trei părţi, structura metalica, mecanism de lucru şi sistemul electric. Structura metalica cuprinde un corp de turn, un braţ de bunuri mobile şi o bază. Mecanismul de ridicare, luffing, rotire şi patru părţi de mers pe jos de lucru. Sistemul electric cuprinde un motor, controler, dulapuri de distribuţie de putere, linii de conectare, semnale şi dispozitive de iluminat.

Braţului turn macara forma sub orizontală tip şi apăsaţi tip. Macara turn braţ orizontal, cărucior de-a lungul intervalul de variaţie dinamice orizontale de operare braţ, pagoda tip macara cu luffing mişcarea. Brațul dinamic este lung, dar o mai mare greutate braţ. Boom-ul pentru tijă de presiune, luffing mecanism şi tracţiune actionare brat cabrare amplitudine, amplitudinea mişcării decât orizontale netede, dar greutatea relativ mici.

Macara turn de ridicare greutatea variază în funcţie de gradul de gama. Produs de greutatea şi amplitudinea de cuplul de încărcare este principalii parametri tehnică a macaralei. Prin mecanism rotativ şi un suport rotativ, turn de înălţimea şi greutatea inerțială a un turn şi de mers pe jos de ridicare macara. Prin urmare, este necesar au viteza buna performanta, mecanismul de ridicare speciale la lumină incarca rapid, instalare greu şi lent, în loc de neastâmpărat. General în plus faţă de utilizarea de viteza de rezistenta, dar adesea frânele utilizare Erika curent, modulaţie de frecvenţă, Polul variabilă, controlat de siliciu şi combinaţie mecanice şi electrice de control al vitezei.


Hot Tags: furnizori de macara turn China, producatori, fabrica, Cumpar, Pret ieftine, personalizate, scăzut, citat
Produse conexe