Welcome to Henan Xinqi utilaje Industry Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Categoria de produse
Contactati-ne

Henan Xinqi utilaje Industry Co, Ltd

Adauga: Changyuan macara Industrial Park. Henan

Persoană de contact: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Mobil: 15903891358

Fax: 86-0373-3761863

E-mail: bettercrane@gmail.com

Macara de lucrari la inaltime dublă clipsare cu cârlig

Dublă clipsare gantry macara cu cârlig 1). Dublă clipsare poduri rulante cu cârlig sunt servicii disponibile, cum ar fi încărcarea, descărcarea de ridicare şi transferul de lucru în depozitare în aer liber sau railways.2). O dependenţă

Detalii produs

Macara de lucrari la inaltime dublă clipsare cu cârlig

1). Dublă clipsare poduri rulante cu cârlig sunt imagini disponibile, precum încărcarea, descărcarea ridicare şi transferul de lucru în depozitare în aer liber sau în căile ferate.

2). Este alcătuită din patru părţi principale, si anume, structura podului, mecanism de deplasare, cărucior şi echipamente electrice.

3). Podul adoptă cutie tip sudate structura, mecanismul de deplasare adoptă separate de conducere.

Toate procedurile sunt controlate în sala de operaţie. Macara conductiv model este împărţit în două tipuri de cablu și linia de troleibuz, alegând una la comanda.

4). Fie rigide de forme de oţel (unghiuri sau teu) sau cabluri flexibile izolate sunt selectate pentru a fi utilizate ca pista dirijori și propuse în ordine de către cumpărător.

5). Este necesară pentru a finaliza comanda foaia de specificaţie atunci când aleg macara, este necesar să se precizeze temperatura minimă, maximă şi puterea de aprovizionare de mediul de lucru în utilizarea de macara.

Hot Tags: dublă clipsare gantry macara cu cârlig China furnizori, producatori, fabrica, Cumpar, Pret ieftine, personalizate, scăzut, citat
Produse conexe